La deg inspirere på Bygg Reis Deg 2015

byggreisdeg2

Selv om årets terrassesesong nå er på hell, betyr ikke det at man ikke kan planlegge neste sesong allerede nå. Planlegger du å bygge ny terrasse eller rehabilitere din eksisterende, er Megawood kompositt terrassegulv et alternativ verdt å se nærmere på.

Det er en kjensgjerning at man i dag bruker mye tid og ressurser på hus og hjem. Skal man bli fornøyd med de valgene man tar når det gjelder oppussing så krever dette planlegging. Slik er det med terrasse også og vår erfaring er at selv om høsten står for døren og fokuset i forhold til oppussing ofte skifter fra utendørs til innendørs, så begynner mange å planlegge neste års utendørsprosjekter allerede nå. Dersom du planlegger å bygge ny terrasse eller rehabilitere din eksisterende, er Megawood kompositt terrassegulv et alternativ verdt å se nærmere på.

La deg inspirere og besøk Fritzøe Engros AS sin stand på Bygg Reis Deg.
Dette er byggenæringens desidert største og viktigste møteplass.
14. – 17. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm. Du finner oss på stand C03-28.

Megawood kompositt terrassegulv er et høykvalitets terrassegulv som består av 75 prosent trefiber og resterende høyverdig pvc fri polymer, -en andel trefiber som er langt høyere enn de aller fleste alternativene på markedet. Dette betyr at gulvene får en ekstremt hard overflate som er særdeles motstandsdyktig mot riper. Det vil si at disse gulvene virkelig tåler å bli brukt. Dette medfører også at Megawood kompositt terrassegulv er det eneste produktet på markedet i samme tykkelse som kan monteres på standard 60 cm bjelkeavstand.

Vedlikeholdsfrie terrassebord har blitt et populært begrep som mange produsenter omfavner i sine produkter. Megawood kompositt terrassebord er et av alternativene på markedet som skiller seg ut med tanke på kvalitet, nettopp på grunn av høy andel trefiber og ekstrem slitestyrke. Disse gulvene er vedlikeholdsfrie i den forstand at de kun trenger å vaskes med vann og såpe for at gulvet skal holde seg rent. Ingen olje eller beis skal brukes. Når du investerer i dette produktet, så kjøper du deg samtidig tid til å gjøre mer interessante ting enn å vedlikeholde terrassen hver vår.

 

Megawood høykvalitets kompositt terrassegulv har følgende egenskaper:

 • Kan monteres på 60 cm bjelkeavstand
 • Særdeles høy motstandsdyktighet mot riper
 • Gjennomfarget og massiv, falmer ikke
 • Består av 75 prosent trefiber og helt PVC fritt
 • Fliser og råtner ikke
 • Solen gjør jobben med å fjerne evt flekker
 • Installasjon uten synlige skruer
 • Miljøvennlig
 • Sklisikker overflate, selv når det er vått
 • Rengjøring i hovedsak med børste og vann
 • Like enkelt å skjære som tre

Vi håper å se deg på messen Bygg Reis Deg, og vår stand C03-28, en av dagene 14. – 17. oktober!

 

Meld deg på vårt nyhetsbrev